© 2022 Glamour.hu

A Bognár Pincészet egy feltörekvő, nagy célokat maga elé tűző, modern családi pincészet Villányban. A híres villányi Kopár-dűlőn 24,9 hektárnyi területtel rendelkezünk; a különleges területi adottságoknak és kollegáink szakmai tudásának és odaadásának hála évről évre kiváló borokat készítünk családi hátterű pincészetünkben. A bortermelőből borászati vállalkozássá fejlődött családi vállalatunknál minden munkatársunk a meglévő értékekhez adja hozzá szaktudását, hogy a folyamatosan nagy odafigyeléssel gondozott szőlőből a lehető legjobb borokat készítsük.
Nem véletlenül hangzik így pincészetünk mottója: KLÍMA, TALAJ, GONDOSKODÁS VILLÁNYBÓL.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy családi borbirtokunkból mára a XXI. század technológiáját felvonultató borászattá váltunk és minden elemében modern, korszerű, szinte teljesen megújuló energiát hasznosító pincészetként folyamatos fejlődésen megyünk keresztül.

Az elmúlt években stabil partneri kapcsolatokat építettünk ki a hazai kiskereskedelmi szektor meghatározó szereplőivel, így termékeink számos hálózatban - mint például Tesco, Spar, Auchan - és egyre több különleges gasztronómiai egységben is megtalálható.

Nem titkolt célunk, hogy folytassuk a dinamikus fejlődésünket és a lehető legtöbb borkedvelő számára mutathassuk meg elképzeléseinket a magyar, és különösképpen a villányi borokról.

Szortimentünket az alábbi három kategóriába soroljuk:

A Válogatás kategóriában jelenleg a 2016-os Merlot válogatásunk található, mely pincészetünk kiemelkedő csúcsbora, melynek 2015-ös évjárata az ország 100 legjobb bora között szerepelt; nem kis teher nehezedik tehát 2016-os tételünk "palackjára". Fekete címkés borunk exkluzivitását a kiváló alapanyagok, a gondos feldolgozás és az alacsony forgalomba hozott palackszám adja: ezt a borcsaládunkat kiskereskedelmi egységekben nem lehet megtalálni, kizárólag a gasztronómiai üzletágnak tartjuk fent. Fogyasztóként éttermekben, borbárokban kóstolhatunk belőle.Villányi termékcsaládunkat egy Chardonnay, egy Rosé, egy Merlot, egy Cabernet Sauvignon és egy Cabernet Franc alkotja. Rendkívül büszkék vagyunk erre a borcsaládra, hiszen Villány igazi arcát mutatja meg a borkedvelőknek, a borokról alkotott véleményünkkel finomhangolva.Vadonatúj családunk, legújabb büszkeségünk a Bognár Fresh sorozat, melynek első tagja a friss, könnyed, üde és roppant gyümölcsös Irsai Olivér, melyet épp a Glamour WOTY-n mutatunk be a nagyközönségnek.FACEBOOK: Bognár Pincészet
INSTAGRAM: @bognar_pinceszet
www.bognarpinceszet.hu