© 2022 Glamour.hu

A C&A bemutatja új, 2022-es kollekcióját

A C&A női 2022-es tavaszi/nyári kollekcióját a tavaszi ébredés inspirálta: az első napsugarak, a szabad gondolkodás, a légies anyagok és a meleg nyári esték. A következő szezont a virágminták uralják, így a Cottage és a Botanical Garden kollekció tökéletes kezdése lesz a tavasznak. Ezt követi a Soul Holiday és a Vitamin Sea kollekció, valamint a gyönyörű, fehér ruhákat felvonultató White Story kollekció, amelyek bármely tavaszi vagy nyári alkalomra viselhetők.

A könnyed, laza fazonok selyemszövet, kreppelt hatású pamut, jersey pique és gyűrött anyagokból készülnek. Mindeközben, fenntartható tulajdonságaik jeleként, számos termék olyan anyagokból készül, mint az Ecovero Viscose, a biopamut és az újrahasznosított poliészter. A Cradle to Cradle Certified® termékcsaládunk - a biztonságosabb, fenntarthatóbb, a körforgásos gazdaság számára készült termékek világszerte elismert mércéje - bézs színű farmerjei szintén részei a kollekciónak.

A fiatalokat megcélzó Clockhouse márka három kollekciót vonultat fel, a Z generáció számára készült és a ready-to-wear trendek bemutatására összpontosít. Emellett a see-now-buy-now koncepció egy olyan fiatal generáció igényeit szolgálja ki, amely a közösségi médián keresztül gondolkodik - és gyorsabb, mint valaha. A kollekciók a 90-es évek streetstyle kultúráját, a bohém hangulatot és a kézműves technikákat ölelik fel.

A C&A tavaszi kollekciója 2022. márciusától kapható a magyarországi C&A áruházakban és online a www.c-a.com oldalon.