© 2020 Glamouronline.hu

Fenntarthatóbb divat a fenntarthatóbb jövőért!

Merész és természetes: NAGYVÁROSI ÉLETÉRZÉS ÉS FENNTARTHATÓ ANYAGOK JELLEMZIK A SZEZON KÖTELEZŐ DARABJAIT

A C&A új női és Clockhouse kollekciójában a környezettudatosságon keresztül a természet összefonódik a nagyvárosi életérzéssel. A közelgő 2020-as tavaszi/nyári szezonra készült női kollekció stílusjegyei tükrözik a nagyvárosi életmód és a természet szoros összekapcsolódását - így közvetlenül utalnak a modern, környezettudatos életmódra.

A C&A célkitűzése, hogy a jövőben a fenntarthatóság legyen az új mérce, ezért az új kollekció része a C&A #wearthechange -legyél részese a változásnak- elnevezésű darabjai, amelyek jellemzői, hogy ezek a termékek fenntarthatóbb eljárásokkal készülnek. Az erős, sikeres nők és az elmúlt évtizedek -mint például a nyolcvanas évek- divatja inspirálta Prémium kollekciónkat, amely merész, mégis nőies ún. "power-dressing" (formális, üzleti) stílusú ruhadarabokat vonultat fel. A fiatalabb korosztálynak szánt divatmárka, a Clockhouse a fenntarthatóbb farmereket és a kilencvenes divatját idéző darabokat helyezi a középpontba, amelyek révén sikerül megteremtenie a nagyvárosi életérzést tükröző stílust.

A kollekciót az erőteljes vörös és indigó, valamint a természetes khaki, homok- és földszínek jellemzik. A rozé és az ibolya árnyalatai gyengéd érzetet kölcsönöznek a ruhadaraboknak. A minták sokszínűek - az állatmintáktól a patchworkig -, és bátran kombinálták őket: a virágminták találkoznak a pöttyös szövetekkel, az etno minták a csíkokkal. A klasszikus indigókék farmert szegecsekkel és hímzésekkel díszítették. A magabiztosság érzése, az önbizalom tükröződik a mély nyakkivágásokon keresztül, a midi ruhákban és szoknyákban, valamint a derék övekkel és megkötőkkel történő hangsúlyozásában.

A C&A tavaszi/nyári kollekció bemutatójának kisfilmje alább tekinthető meg.

A C&A legújabb tavaszi kollekciója 2020. márciusától kapható a magyarországi C&A áruházakban és online a www.c-a.com oldalon.