© 2020 Glamouronline.hu

A-listás sztárok szépségtitkai - Vörös szőnyeges szépségtippek a FOREO-tól

Az év első hónapjaiban minden a gálákról, díjátadókról szól, egymást érik a VIP partik, fashion show-k. Még nem késő ellesni a vörös szőnyegen lépkedő, hibátlan megjelenésű sztárok és modellek féltett szépség titkait! A FOREO most megosztja beennfentes szépségtippjeit, ha épp életünk nagy bevonulására készülünk! Lássuk, hogyan érhetjük el a hollywoodi megjelenést a saját fürdőszobánkban.

Tisztításra fel

A hibátlan smink alapja a makulátlan bőr, melyet egy megfelelő arcápolási rutinnal könnyen elérhetünk. A legjobb, ha valamilyen szelídebb, de mégis hatékony megoldást keresünk. Válasszuk ki a kedvencünket a FOREO LUNA arctisztító családjából! A T-Sonic pulzálás és az orvosi szilikonból készült sörték garantálják a tiszta bőrt, eltávolítva a zsírok és szennyeződések 99,5%-át. A sörték antibakteriálisak, hatékonyak, mégis kíméletesek a bőrünkhöz. A márkáért olyan hírességek is rajonganak, mint a Meghan Markle hercegné, vagy Chrissy Teigen modell!Földöntúli kényeztetés a bőrnek

Tisztítás után jöhet egy nem e világi, pihentető arcmaszk-kezelés, például a világ első, okos arcmaszk készülékével, a FOREO UFO-val! A svéd beauty technológia és a koreai szépség-szakértelem találkozása rendkívüli hatást nyújt, csupán 90 másodperc alatt! A beépített technológiáknak köszönhetően - LED fényterápia, T-Sonic pulzálás, hő-terápia - az UFO által aktivált koreai maszkban lévő összetevők frissé és ragyogóvá varázsolják a bőrünket.

Az UFO-t olyan A-listás celeb is rendszeresen használja divatbemutatóin, mint Victoria Beckham!

2019-es tavaszi és nyári, Ready to Wear divatshowja előtt például 30 modell kapott professzionális UFO arckezelést a Galerie Thaddaeus Ropac-ban, bizonyítva, hogy a készülék a legmagasabb szinteken is megállja a helyét! A különleges back-stage momentekről a divat nagyasszonya maga is posztolt az Instagramján.