© 2020 Glamouronline.hu

Ismerkedj meg az új őrülettel! Tökéletes bőr másfél perc alatt!

Itt a 90 másodperces UFO okos maszk kezelés!
A rendkívül kifinomult, okos arcmaszk készülék mindössze 90 másodperc alatt varázsolja ragyogóvá és természetesen csillogóvá az arcbőrt, otthon vagy akár utazás alatt. Az UFO teljes spektrumú LED fény-terápiát a legkorszerűbb arcápolási technológiákkal ötvözi a gyönyörű bőrért. Ideje tehát búcsút inteni a hétköznapi, nehéz és hosszú hatóidővel rendelkező fátyolmaszkoknak! Várnak az új, elképesztő gyors és hatékony arcápolási megoldások!

Puha és selymesen sima bőr
Beszéljünk az előnyökről: az UFO-ban rejlik a fátyolmaszkok minden jó tulajdonsága, de ezzel egy időben kiküszöböli azok minden hátrányát. Elég kicsi ahhoz, hogy bárhová magaddal vidd (és nem mellesleg nagyon esztétikus), de a mérete nem csak ebből a szempontból előnyös. A korong formája lehetővé teszi, hogy az arc minden pontját egyenletesen elérd.

A koreai bőrápolás új korszaka
Az UFO lágy, mikroszálas arcmaszkokkal használható, amelyek prémium koreai bőrápoló összetevőket tartalmaznak. Nem titok, a készülék csodákat tesz a bőrrel és ragyogó arcot varázsol a kezeléseknek köszönhetően. A maszkokat növényi és gyümölcs kivonatokkal, koncentrált növényi olajokkal és természetes virágvízzel gazdagítják a friss, vitalizált arcbőrért.

Hogyan működik?
Az UFO hiper-infúziós eljárással aktiválja a maszkokat, amely a melegítés, hűtés és a T-Sonic pulzálás együttese. A melegítés hatására a pórusok megnyílnak, a T-Sonic pulzálások segítenek a bőrbe juttatni a hatóanyagokat, a hűtés pedig segít a bőrbe zárni azokat.
Az UFO a másfél perces kezelés alatt háromféle LED-fényterápiát is aktivál: a kék fény a pattanások ellen veszi fel a harcot, a zöld világosító, a vörös pedig anti-aging hatást vált ki. A maximális hatás és az arcnyugtató hatású masszírozása érdekében minden maszk formula egy egyedi, előre beprogramozott UFO rutinnal társul a FOREO telefonos alkalmazásának köszönhetően. Az adott program aktiválja a meghatározott összetevőket és egyenletesen szabadítja fel a formulát. Minden arcmaszk alkalmas az összes bőrtípus kezelésére és garantálja az egészséges, friss arcbőrt. Vedd kezedbe az irányítást és kényeztesd az arcod egy professzionális kezeléssel, anélkül, hogy elhagynád az otthonod!

Bemutatkozik az advanced maszk kollekció
A prémium UFO-aktivált maszk formulák segítségével olyan professzionális arckezelésben lehet részed, amely megadja mindazt az arcbőrödnek, amire szüksége van. A lágy mikro-szálakból készült koreai esszenciát tartalmazó speciális maszkok a bőr jellegzetes problémáit célozzák meg. A megfelelő maszk használata azonnal javítja a dehidratációt, helyreállítja a rugalmasságot, az egyenetlen bőrszínt, valamint feltölti, nyugtatja, és láthatóan szebbé varázsolja a bőrt. Nincs más dolgod, mint kiválasztani melyik parabénmentes, minden bőrtípusnak megfelelő, természetes összetevőket tartalmazó mikroszálas maszkkal szeretnéd megajándékozni a bőrödet.
Ints búcsút a hagyományos maszkoknak és ismerkedj meg a forradalmian új koreai szépségápolással!

Hogyan működik?

  1. Töltsd le a FOREO For You telefonos alkalmazást
  2. A tartozék gyűrű segítségével rögzítsd az általad választott maszkot a készülékre
  3. Indítsd el a kezelést az alkalmazás segítségével
  4. Mozgasd az UFO-t gyengéd, körkörös mozdulatokkal az arcodon, míg az ki nem kapcsol
  5. Távolítsd el a maszkot és tisztítsd meg az UFO-t folyó víz alatt

Használati útmutató videón: https://www.youtube.com/watch?v=wYpt_8FxulM&feature=youtu.be