© 2022 Glamour.hu

2020 legújabb lakberendezési trendjei

Lakásfelújítás előtt álltok? Még nem tudod, hogyan alakítsd ki új otthonodat? Vagy csak szeretnéd feldobni a régóta megszokott enteriőrt? Akkor keresd meg a neked tetsző megoldásokat a legfrissebb trendek között!

Erőteljes, mély árnyalatok
Idén a merész és karakteresebb árnyalatok virágkorukat élik. A Poli-Farbe Platinum Decor hét színből álló beltéri falfesték-kollekciója ehhez igazodva segít, hogy játékosságot, eleganciát és otthonos érzetet kelthess. A lakásod adottságaitól függően dekorálhatsz velük nagy falfelületeket ott, ahol sok a fény, a kevésbé világos helyeken pedig inkább kisebb falrészletekre fókuszálj. Az erőteljes színek lendületet adnak a DIY megoldásoknak is, felfuttathatsz egy szélesebb sávot a plafonra, kiemelhetsz egy sarkot vagy elválaszthatsz teret. A hét trendi árnyalat: bazsalikom (D70B), kék pázsitviola (D70K), korallvirág (D90K), olíva (D60O), mák (D60M), padlizsán (D60P) vagy sárga pillangóvirág (D70S).

Színtrendek 2020-ban

Zöld, zöld, zöld: A természetbe vágyódás megjelenik a színekben, struktúrákban, anyaghasználatban. A mélyzöld trendi választás a falra, de persze a harmonikus összképre ügyelned kell egy ilyen karakteres árnyalatnál: párosíts mellé szürkét, sárgát, kéket, púderrózsaszínt, esetleg pinket. A Poli-Farbe Platinum Decor színes beltéri falfesték közül választhatod a bazsalikomot (D70B), az olívát (D60O) vagy a Poli-Farbe Platinum színes beltéri falfesték választékából a lágyabb hunyort (H60) és palástfüvet (P50).

Inspiráló természet: A erdő más árnyalatai, a fatörzsek és gombák barnái, bézsei, pasztellzöldjei is beköltözhetnek az otthonodba. Különösen passzolnak oda, ahol fa bútorok vagy gerendák dominálnak. A Poli-Farbe Platinum szivarfa (SZ50), barna orchidea (BO40) vagy a fenyőspárga (F30) csodálatosan kiemelik a fa természetességét.

Korall mánia: A lazacos-barackos szín még a szürkébb időben is felidézi a nyarat a falak között. Igazán vagány párosítás kheki zöld és bézs árnyalatokkal. A Poli-Farbe Platinum Decor színes beltéri falfestékei közül a korallvirág (D90K), a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfestékei közül pedig a habszegfű (H30) és szalmarózsa (SZ60) is ezt a trendet követi.

Kéket kékkel: A kék különböző árnyalatai egy helyiségben vagy egy falfelületen kombinálva megnyugtató érzetet keltenek. Ne félj attól, hogy túl hideg lesz az összhatás, hiszen meleg tónusai is léteznek! Találd meg az igazit a Poli-Farbe Platinum Decor falfestékek közül a kék pázsitviola (D70K), a mák (D60M) vagy a padlizsán (D60P), a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfestékei közül pedig a kövirózsa (K50) vagy kék szellőrózsa (K40) árnyalatai között!

Az optimista sárga: Ez a szín inspirál és beindítja a kreativitást, ráadásul a mustárárnyalata nem hivalkodó. Kombinálhatod kékkel, bézzsel, barnával és feketével, vagy terrakottás tónusokkal, sőt padlizsánlilával is. Próbáld ki a Poli-Farbe Platinum Decor sárga pillangóvirág (D70S) árnyalatát!

Az optimista sárga

Varázsolj különböző, saját kezűleg készített dekorációt a falra. Olyan mindennapi tárgyakat is segítségül hívhatsz, amelyekről elsőre nem is gondolnád, hogy ilyen célra bevethetők. Nézz körül a lakásban, és lásd meg a lehetőséget egy szivacsban, spárgában, pecsétben vagy buborékfóliában, amikből mind lehet festőeszköz a hagyományos ecset és henger mellett!

Óarany-csillogás, rozsda-, beton- vagy mészkőhatás

Szeretsz kísérletezni, trendet diktálni és exkluzív, nem mindennapi felületekre vágysz? A Poli-Farbe Platinum Decor festékcsalád határtalan szabadságot és eszköztárat ad a kezedbe hozzá! Saját kezűleg egyedi, látványos és plasztikus falfelületeket alkothatsz végtelen szín és számos effekt kialakításával. Legyen az óarany-csillogó felület, a rozsda-, beton- vagy mészkőhatás, homokkő, terméskő, tégla, fa, bársony, márvány, különböző fémes vagy akár egy antik fal illúziója.

További termékinformáció és a dekorfelületeket bemutató alkalmazástechnikai videók a www.platinumdecor.hu oldalon találhatók.

A szöveg, valamint a cikkben látható fotók a Poli-Farbe Vegyipari Kft. tulajdonát képezik. A honlapon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakemberrel való konzultációt!