© 2022 Glamour.hu

Színezd újra!

Használd bátran a színeket a többféle stílus és hangulat kialakításához. A Poli-Farbe Platinum kínálatában rengeteg csodás árnyalatot találsz, amelyek mind-mind megtalálhatóak a divatbemutatók kifutóin is. Most egy kis színezéssel könnyedén feldobhatod a lakásodat és a gardróbodat is. Mutatjuk, hogyan csináld.

1. Fukszia a varázslatos színű virág

Ha a fukszia szín szóba kerül, leginkább egy lilás-pinkes árnyalat ugrik be, ami izgalmasabbá tesz minden nőt, de ezzel a színnel az enteriőrt is könnyedén feldobhatod. Ha csak egy falat emelsz ki ezzel a figyelemfelkeltő színnel, máris modernebb és feltűnőbb hatást érhetsz el. Ezt a merész, szexi árnyalatot érdemes a gardróbodba is becsempészni, mert az olykor unalmasnak tűnő szürkét vagy éppen a nagy klasszikus feketét is újjá varázsolja.

2. Nem kell, hogy unalmas legyen a szürke

A piszkos fehértől a galambszürkén át a kopott feketéig szinte mind-mind részt vesznek abban, hogy ez a semleges szín egyik legjobb alapja legyen a ruhatáradnak. Minden színnel jól mutat, de egy kis citromsárga hat rá a leginkább üdítően. Bátran kombináld a lakásban is a sárga színnel, mert egycsapásra vidámabbá teszi a nappalidat, de jól fog mutatni egy olyan szobában is, ahol egy kislány és egy kisfiú együtt birtokolja a gyerekbirodalmat.

A szöveg, valamint a cikkben látható fotók a Poli-Farbe Vegyipari Kft. tulajdonát képezik.
A honlapon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakember konzultációt!