© 2023 Glamour.hu

#NőkéntABoltnál

Bolt az első európai szuperalkalmazás, melyet Európa és Afrika 45 országában több mint 100 millió ügyfél vesz igénybe. A Bolt taxi szolgáltatása Magyarországon is elérhető és célja, hogy könnyebbé, gyorsabbá és biztonságosabbá tegye a városi mobilitást. 

Nálunk nincs helye az előítéleteknek; sofőrjeink nemtől függetlenül mindannyian ugyanolyan fontos szerepet töltenek be működésünkben. Éppen ezért nagyon boldogok és hálásak vagyunk, amiért egyre több nő választja a sofőr szakmát, és még hálásabbak vagyunk azért, hogy közülük sokan a Boltnál vezetnek. 

A női sofőrökkel kapcsolatos sztereotípiákat megcáfolva a Bolt női sofőrjei nap mint nap büszkén és magabiztosan állnak helyt egy férfi szakmaként tipizált területen. Márciusban indult a #NőkéntABoltnál kampányunk, melynek keretein belül óriásplakátokon és videós interjúkon keresztül mutatjuk be, hogy női sofőrjeink miként élik meg a vezetéssel töltött mindennapokat.
 


Az interjúk során többen említetették az egyenrangúságot, mint az egyik legerősebb okot, amiért szeretnek #NőkéntABoltnál vezetni. Másik fontos pozitívum a függetlenség, hiszen a Bolt sofőrök  szabadon oszthatják be az idejüket és ők dönthetik el, hogy mikor dolgoznak.
 


Érdemes ellátogatni Instagram oldalunkra, ahol elérhetőek a női sofőrökkel készült interjúk és egyéb inspiráló tartalmak. Emellett figyeljétek a bejövő e-maileket, mert  a Glamour Women of the Year hírlevelében meglepetéssel készülünk.