© 2023 Glamour.hu

A C&A 2023-as tavaszi/nyári "Love the future again" elnevezésű új kollekció az időtlen divatra összpontosít, és könnyed, divatos, sokoldalú ruházatot kínál a mindennapi élethez. 

A C&A tervezői három makrotrendre épülő kollekciót dolgoztak ki: természet, magabiztosság, és az univerzális gyógyulás, melyek kiemelik a C&A folyamatos elkötelezettségét az olyan értékek iránt, mint a fenntarthatóság és a befogadás. Ennek eredményeként egy a természetes anyagokon és színeken alapuló kollekció született meg, mely a "Love the future again" elnevezést kapta.

 

A kényelmes öltözködés és a magabiztosság érdekében a pamut, a voile és a len a fő anyagok, amelyek puhaságot biztosítanak más, strukturáltabb anyagokkal kombinálva, mint például a zakók és a kabátok esetében a twill. 

Ami a színeket illeti, a fehér, a homok és a krémszín ultra-nyugodt árnyalatai dominálnak, míg néhány ruhadarabon élénk lila, piros és fukszia színek jelennek meg.

A befejező műveletek részeként a kollekció fontos elemei a díszítések és a különböző részletek. A bő ujjak és a kivágások a személyiség és a szabadság kifejezésére szolgálnak. A klasszikusabb ruhadarabok az egész kollekcióban hangsúlyosak, a derékrésznél kiemelik a női sziluettet, illetve nagy kényelmet biztosítsanak, melyre manapság szükség van.

 

Az egész kollekció úgy készült, hogy tartós és időtálló legyen, erre példa az ujjatlan trench coat vagy a háromrészes női öltöny szett, amelyek letisztult vonalat követnek, így válnak a szezon nélkülözhetetlen darabjaivá. A C&A tervezői a kiegészítőket is úgy álmodták meg, hogy azok könnyen kombinálhatók legyenek más ruhadarabokkal, amelyek már ruhatárunk részeit képzik, és a modern nők életének minden területéhez illeszkedjenek, akár munkába jár, akár a barátaival találkozik egy italra.   

A C&A 2023-as tavaszi/nyári kollekciója 2023. márciusától elérhető a C&A magyarországi áruházaiban és a webshopban, a www.c-a.com oldalon.