© 2023 Glamour.hu

Számít, mi van belül

A menstruáció és a testünkben zajló hormonális változások sokszor nem könnyítik meg a mindennapokat. A menzesz sajnos még mindig tabu téma, pedig fizikálisan és lelkileg is megterhelő lehet, és ezt nem jó magunkban tartani. A tamponok adta szabadságnak köszönhetően a nők aggodalom nélkül mozoghatnak, sportolhatnak, és ez hozzájárul a testi-lelki jóllétükhöz.  Az o.b. márkával ezen felül is szeretnék segíteni a nőknek, hogy könnyebben találják meg a külső-belső egyensúlyt, ezért indítottuk el az o.b. jóganapok eseménysorozatot.

o.b. jóganapok

A fent említett missziónk nyomán 2022 őszén startolt el az o.b. jóganapok, amivel a tamponok által biztosított előnyökön felül még többet nyújthatunk a nőknek. A jóga a testet és lelket leginkább összehangoló mozgásforma, amivel teljesen magunkra figyelve találhatjuk meg a belső békét, miközben a testünknek is kedvezünk. Kevésbé ismert, viszont annál hasznosabb, hogy egyes jógapózok segíthetnek a menstruációs görcsök enyhítésében, sőt akár a megelőzésében is. Ezeket is beépítettük az órákba. 

Az idei évben országszerte fogjuk a hölgyeket ingyenes jógaórákra invitálni, hogy közösen kapcsolódjunk ki, figyeljünk magunkra és relaxáljunk. A tavaly őszi eseménysorozatunk nagy népszerűségnek örvendett és rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, ezért izgatottan vágunk bele az idei roadshow szervezésébe. A részleteket a Facebook és az Instagram oldalunkon osztjuk meg veletek hamarosan, kövessétek be, hogy ne maradjatok le. Addig is jógaoktatónk, Tauber Kinga oldalán elérhetőek ingyenes jóga videók, próbáljátok ki őket.