© 2023 Glamour.hu

Kényelem, biztonság és diszkréció minden nap

Miért jó választás az o.b.® tampon

Tamponokat nők milliárdjai használnak világszerte. Biztonságosságukat, hatékonyságukat és kényelmüket több évtizeden keresztül gondosan tesztelték klinikai vizsgálatokban, laboratóriumi kísérletekben és fogyasztói tesztekben. Az o.b.® több mint 70 éve fejleszt innovatív termékeket azzal a céllal, hogy a nőknek megbízható, kényelmes és biztonságos menstruációs védelmet kínáljon. Tamponjaink minden egyes összetevőjét szigorú kritériumok alapján választjuk ki, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb biztonsági és minőségi előírásoknak. Legfőbb prioritásunk, hogy tamponjaink biztonságosak, kényelmesek és hatékonyak legyenek. A nők biztonsága érdekében az o.b. tamponok nem tartalmaznak hozzáadott káros vegyszereket, klóros fehérítőt és illatanyagot
 

Találd meg a számodra leginkább megfelelő o.b. tampont

Az o.b. márkából jelenleg 4 különböző termékcsalád érhető el: o.b. Originalo.b. ProComfort, o.b. ExtraProtect és az o.b. Organic. Termékeink különböző nedvszívóképességben érhetők el, hogy a nők egyedi igényeihez igazodjanak és minden nő megtalálja a számára leginkább megfelelő tampont.

 

Az o.b. tamponok különböző méretekben kaphatók: Mini, Normal, Super és Super Plus. Találd meg a számodra megfelelő nedvszívóképességű tampont, mely kényelmes és biztonságos, nappal és éjszaka is. 
 

 

Útmutató a használt tamponok ártalmatlanításához

A tamponok helyes ártalmatlanítása fontos hozzájárulás a fenntarthatósághoz. A használt tamponokat (függetlenül attól, hogy milyen anyagból készültek) mindig a háztartási hulladékba kell dobni. Mivel menstruációs vért tartalmaznak, a használt tamponokat soha nem szabad a szerves hulladékgyűjtőbe dobni. A WC-n való helytelen lehúzásuk dugulást okozhat, illetve a tamponok a folyókba vagy az óceánba kerülhetnek. A tampont csomagold WC papírba és dobd a háztartási hulladékba, védjük együtt a környezetet.