© 2023 Glamour.hu

Fókuszban a fenntartható jövő és a nők egészsége

Elkötelezettségünk a nők egészsége iránt

Nagyon fontos számunkra a környezetünk és női vásárlóink iránti folyamatos gondoskodás. Hisszük, hogy a nők egészsége alapjában összefügg a környezet egészségével. Az egészségtudatos nő hozzájárul saját, valamint szerettei és a társadalom egészségéhez. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy termékeinkkel segítsük a nőket minél egészségesebb életet élni életük minden szakaszában, mindezt úgy, hogy ne menjen a környezetünk rovására. 

Tamponjaink

Tudtad, hogy 70 éve úttörő szerepet játszunk a tamponok innovációjában? Ez biztosítja, hogy termékeink nemcsak megbízható védelmet nyújtanak, hanem biztonságosak is a test és a bolygónk számára is!

Az egészség fontos számunkra, ezért az o.b. tamponok nem tartalmaznak káros vegyszereket, klóros fehérítőt és illatanyagot. Nőgyógyászok által tesztelt tamponjaink nedvszívó magja 100%-ban növényi alapú és fenntartható forrásból származik. 

Tamponjaink előállításához használt anyagokat az OEKO-TEX® független vizsgálatnak vetette alá, és STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely megfelel a bőrrel érintkező textiltermékekre vonatkozó legmagasabb biztonsági követelményeknek. 

Elköteleződtünk a fenntarthatóság és az átláthatóság mellett: a wuppertali fő gyártóüzemünk 100%-ban megújuló energiát használ. Ezenkívül teljes átláthatóságot biztosítunk minden o.b.® tampon gyártási folyamatának a tekintetében. Így továbbra is megvédhetjük környezetünket, és lehetővé tehetjük fogyasztóink számára, hogy megalapozott döntéseket hozzanak az egészségesebb életmód érdekében.

Fenntartható csomagolás

Tudtad, hogy a csomagolási hulladék csökkentése érdekében már jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre a csomagolásunkon? Minden csomagolásunk 90%-ban újrahasznosított anyagokból és FSC tanúsítvánnyal rendelkező, megújuló európai erdőkből származó növényi rostokból készül. Minden o.b.® dobozunk 100%-ban újrahasznosítható, és növényi alapú tintákat használunk, amelyek környezetbarátabbak, mivel így teljesen újrahasznosíthatók.

Keményen dolgozunk azon, hogy tájékoztatást adjunk termékeink ártalmatlanításának módjáról, hogy ösztönözzük a hulladékgyűjtőkben történő ártalmatlanítást a környezetünk védelme érdekében. Tamponjainkat dobd egyszerűen a szemetesbe, így segíthetsz megőrizni bolygónk tisztaságát. 

2025-re globális lábnyomunk minimalizálására törekszünk azáltal, hogy folyamatosan dolgozunk a csomagolóanyagok hatékonyabb felhasználásán, beleértve a méretének a csökkentését, a raklapokra helyezett termékek számának növelését, és ezáltal az elosztóhálózatunkban lévő teherautók számának csökkentését, hogy megóvjuk környezetünket.