© 2023 Glamour.hu

Sohasem ugyanaz, mindig önmagam

A Prada Paradoxe a megfoghatatlan, örök kibontakozást megtestesítő Prada nő esszenciája, aki soha nem ugyanaz, mégis mindig önmaga. Az ikonikusságában is formabontó háromszögletű üvegbe zárt parfüm alapját egy időtlen, fehér virágcsokor, és avantgárd kézjegyek formálják egyedi alkotássá, mely magában hordozza az illat és az én találkozásának minden paradox dimenzióját. 
 

A váratlan kompozíciók új párbeszédet ösztönző összhangjának megteremtése a Prada génjeibe van kódolva. A Prada Paradoxe az ezerarcú Prada nő lényegi kifejeződése, amely friss perspektívából tekint a nőiesség örök rejtélyére.

Ez az egyedülálló új női illat a Prada-t átható, szimbiózisban létező ellentmondások lenyomata: kézművesség és technológia, hagyomány és modernitás, kihívás és kifinomultság, fegyelem és szárnyaló fantázia találkozása. 
 

ÚJ ALKOTÁS IKONIKUS ÖSSZETEVŐKKEL

A sokszínűséget az ellenpólusok kölcsönhatásában ünneplő Prada Paradoxe az ellentétek együttes kifejeződésén keresztül definiálja újra az intenzív női érzékiséget. A narancsvirág és a jázmin domináns jegyeit hordozó, időtlen fehér virágcsokoralaphoz az Ambrofix™ és a Serenolide™ páratlan összhangja ad különleges, avantgárd csavart, és életteli melegséggel teljesíti ki az illat tartós, intim lecsengését. 

A PARADOXON ELEGANCIÁJA

Emma Watson maga a Prada Paradoxe. A brit színésznő, aktivista és művész a Prada nő megtestesítője, aki egy új generáció számára írja újra a modern nőiesség jelrendszerét sokszínűségével, mely soha nem ugyanaz, mégis mindig hitelesen önmaga.

A film Watson önkifejezése és személyes perspektívája, bepillantás személye számos, szimbiózisban együtt létező különbözőségébe. Watson lényegében egy dinamikus szimfóniát hangszerel, amely vibrálva ünnepli és a megfoghatatlanság szellemében felszabadítja a benne egyszerre élő összes dimenziót – a művészt, az aktivistát, a színésznőt és a nőt.