© 2022 Glamour.hu

MERÉSZ FONATOK - STREET FRIZURA A 2016-OS ŐSZI-TÉLI KOLLEKCIÓBÓL

A 2016-os őszi-téli szezon egyik legnagyobb trendje a hajfonat volt, ami szinte mindenhol megjelent a februári New York-i Divathéten. A parketta fonástól, az aranyos, szív alakba formázott fonatokon át, a bohém frizurákig ez a stílus volt a divat elit köreiben a legnagyobb kedvenc.


A TRESemmé vezető fodrásza, Jeanie Syfu, a 2016-os New York-i Divathéten Rachel Zoe bemutatóján a vitte a kifutóra a merész fonatokat. Szép halszálka fonatokkal és romantikus hullámokkal időtlen szépséget kölcsönzött a modelleknek. A többnyire fehér darabokból álló kollekció rengeteg szőrmével, csillámmal és csipkével készült és igazi "Hókirálynő" kinézetet eredményezett, amely remekül illett a szezonhoz. És mi is lehetne jobb frizura egy Hókirálynőnek, mint egy fonatokból készített gyönyörű hajkorona.
Imádtuk, hogy Zoe megmutatta, a fonat időtlen hajviselet, épp úgy mint a kollekciója, ami a 30-as évek stílusát ötvözte a 90-es évek garbóival. A kollekciója telis tele volt csillámmal - ugyanis ez Zoe védjegye -, mely együtt a szezon hajtrendjével egy "befejezetlen", de elbűvölő bájt adott a kifutó összképéhez.
A TRESemmé stylistja, John D, megosztja a legjobb tippjeit a merész fonatok otthoni elkészítéséhez:

1.TIPP: Először használj hajgöndörítőt, hogy szép loknikat kapj, mivel ezt könnyebb befonni. Zseniális, igaz?

2.TIPP: A hajlakk elengedhetetlen ahhoz, hogy a fonat tartós legyen. Fújj, a fonatodra a TRESemmé Botanique Styling Természetes tartást adó hajlakkból a végső simításért.

Mindegy, hogy a félig befont frizurát, a hullámokkal díszített fonatokat, a francia fonást, halszálkást stílust, vagy egy teljesen más viselési módot választasz, menj biztosra és tedd egy kicsit merészebbé, hogy biztosan passzoljon a 2016-os New York-i Divathét trendjeihez.