© 2022 Glamour.hu

A KIFUTÓ MÖGÖTT: PARTNERSÉG A DIVATBAN

A divatnaptár tele van kihagyhatatlan eseményekkel, de van egy, amely minden más eseménynél fontosabb: A New York-i Divathét. Évente kétszer, Párizzsal, Londonnal és Milánóval együtt, ez az a hely, ahol a világ divat nagyágyúi összegyűlnek és megnézik a következő szezon trendjeit, legmenőbb szettjeit és a legszebb kollekciókat. Amikor 2006-ban egy olyan lehetőséget kerestünk, amellyel jobban kifejezhetjük az értékeink és a divat világának mélyebb összefonódását, úgy döntöttünk csak egy hely van a TRESemmé számára: az első sor.

Több, mint szponzoráció

Több, mint szponzoráció

A TRESemmé nem a passzivitásról szól. Eszközt adunk a nők kezébe, hogy kezükbe vegyék saját sorsukat, ezért soha nem is akartunk passzív szponzorok lenni. Az elmúlt több mint 10 évben, a New York-i Divathét hivatalos hajápolási szponzoraként, összesen 75 divatbemutatón vettünk részt New Yorkban, és 28 egyéb divateseményen globálisan .

A kulisszák mögött alkotjuk meg a következő szezonok legmenőbb trendjeit. Legyen szó a TRESemmé vezető stylistjáról, Jeanie Syfu és csapatáról, akik a legszebb frizurákat alkotják meg termékeinkkel olyan bemutatókon, mint Naeem Khan és Alice + Olivia. Vagy egy kollaborációról a MAGNUM-mal és Rebecca Minkoff-al, amely a hagyományos backstage miliő határait feszegeti: a TRESemmé szerves részét képezi mindannak, amely a New York-i Divathetet különlegessé teszi.

Street style és véleményvezérek

Street style és véleményvezérek

A New York-i Divathéten nem csak a tervezőket érjük el. Célunk, hogy az eseményt világszerte elérhetőbbé tegyük a nők számára, és inspiráljuk őket arra, hogy kísérletezzenek az egyéni stílusukkal és magukra formálják a kifutók trendjeit a mindennapokban. A legjobb divat és szépségápolási influenszerek bloggolnak, posztolnak nekünk és terjesztik az esemény hírét, hogy ez a célunk megvalósulhasson.

Hogy a New York-i Divathét csillogását egy kicsit közelebb hozzuk a hétköznapokhoz, 2017-ben a Tavasz-Nyári szezonban a TRESemmé meghívta a legjobb influenszereket a kulisszák mögé, hogy exkluzív tartalmakat osszanak meg a TRESemmével készült frizurákról a követőikkel. Ami még ennél is több, a fodrászok és stylisztok az esemény alatt tippeket é trükköket osztottak meg azért, hogy bárki otthon is el tudja készíteni a frizurákat. 

Pop up szalon

De még itt sem álltunk meg. A New York-i Divathét hivatalos hajápolási szponzoraként a 17. szezonunkat 2016 szeptemberében azzal ünnepeltük meg, hogy megalkottunk egy professzionális szalont ? a Moynihan Station-ön. A betérő vendégeknek tippeket adtunk, felfrissítettük frizurájukat, vagy újat csináltunk nekik a kulisszákban is megtalálható sokszínű portfolióinkkal. A kapott mintákkal pedig otthon ők is elkészíthették a frizurákat.

A trendek változnak. A divat fejlődik. De a stílus örök. És mindegy, hogy milyen gyönyörű darabokat álmodnak meg és mutatnak be a New York-i Divathéten a legnagyobb tervezők, a TRESemmé mindig ott lesz, hogy biztosítsa, minden egyes kósza tincs a helyére kerüljön.