© 2022 Glamour.hu

TRESEMMÉ ÖRÖKSÉGE: PROFESSZIONÁLIS MINŐSÉG OTTHON, 1948 ÓTA

A TRESemmé tudja, hogy egy jó frizura olyan magabiztosságot ad, amellyel magasabbnak érzed magad mindennap. 

A TRESemmé-t ez a küldetés járja át, amióta 1948-ban Edna L. Emme megalapította a márkát. Ő maga is megtestesítette ezt a magabiztosságot; a tökéletes példakép volt, aki a mai napig inspirálja a modern nőket. Intelligens és gyönyörű, Edna egyszerre volt szabályszegő és vállalkozó, emellett csodálták szépségéért, intelligenciája és kitartása tette őt feledhetetlenné. 

Edna a dolgozó nők úttörője. A gépsor mellől egészen a Godfroy Manufacturing vezetőségéig emelkedett, mint alelnök. Ritka teljesítménynek számított ez azokban az időkben, amikor vezető pozíciókat csak férfiak töltöttek be.

A TRESemmét a Godfroy-nál indította útjára. Eredetileg szalonterméknek szánta az erős és sima hajért. Nevét Edna után, a francia "nagyon szeretett" szójáték alapján kapta. Testvére szalonjában töltött évek alatt fodrászként megtanulta, hogy a magabiztosság egyik legnagyobb alapja a jó frizura. Így abban a korszakban, amikor a professzionális termékek csak a szalonokban voltak elérhetőek, Edna volt az, aki fejébe vette, hogy a professzionális minőséget a nők otthonába csempészi, ezáltal írva történelmet a TRESemmé bevezetésével.

Egy igazi úttörő volt, 1938-ban elsőként beszélt a nők szerepéről a Fehér Házban, a Fodrászok és Kozmetikusok Országos Egyesületének elnökeként pedig közvetlen hatással volt a haj- és szépségipar fejlődésére. Hiszen amikor Edna felszólalt, a szépségipar odafigyelt. 

"Az Emme benned van" egy olyan kifejezés volt Edna családjában, amely a bennünk rejlő bátorságot szimbolizálta.

A TRESemmé kezdetek óta egy központi értéket képvisel: minden nő megérdemli, hogy épp olyan gyönyörű legyen, és annak is érezze magát, mintha most lépett volna ki a fodrászatból. A TRESemmé elhivatott olyan hajápoló és hajformázó termékek megalkotásában, amelyek professzionális minőséget biztosítanak. A szalonok által inspirált és tesztelt termékek segítenek megalkotni az egyéniségednek megfelelő frizurát, és a szalon-érzést megtapasztalni minden egyes nap.

A TRESemmé a mai nap alapítójának értékeit őrzi: függetlenség, önbecsülés és leginkább, a magabiztosság, hogy elindulj a következő kihívás felé, ahogy azt Edna is tette. Hiszen senki nem értette jobban a haj által nyújtott önbizalmat, mint ő. Hiszünk benne, hogy a modern nő kellően erős ahhoz, hogy magasra szegett fejjel sétáljon. Ahogy Edna L. Emme. Úgy a TRESemmé.