© 2022 Glamour.hu

Stílusazonos Hullámok

Mindig is lágy hullámokat szerettél volna, de sosem találtad a megfelelő stílust hozzá? A segítség végre megérkezett - a 2017-es tavasz-nyári New York-i Divathét egyik legnagyobb trendje a személyre szabott, hullámos frizura volt. Ennek lényege, hogy kiemelje és felhívja a figyelmet az egyedi hajtípusokra és az ahhoz legjobban passzoló hullámokra.
A kulisszák mögött, a TRESemmé NYFW nagykövete és legendás fodrásza, Orlando Pita, rengeteg különböző stílussal és hajtípussal dolgozott együtt a Monse bemutatóján. A hektikus, egyúttal csábító kollekciót Pita számos különböző frizurával toldotta meg - a hosszú hajat a klasszikus bohém, középen elválasztott frizurába rendezve, a rövidebb hajakat androgün-szerű finish-sel álmodta meg. De akadt rojtos szélű frizura is. Pita nem arra koncentrált, hogy egy stílust húzzon rá minden egyes modellre, hanem inkább azok egyediségét igyekezte kiemelni és ünnepelni - ezzel tökéletesen illett a Monse kavalkádjába és képviselte a személyre szabott stílust is.
Az utcán, a divat legnagyobbjai büszkén viselték a "woke up like this" hullámokat, amelyek befejezetlen hatású, gyorsan elkészíthető frizurákat jelentettek. Készen állsz, hogy megalkosd a saját stílusodhoz leginkább illő hullámaidat? Itt egy útmutató hozzá, magától Pita-tól:

ELSŐ LÉPÉS:
A legjobb, ha egy frissen mosott hajjal kezdesz, így a termékeket megfelelően tudod rétegezni, a tökéletes textúra érdekében. Mosd meg a hajad a TRESemmé Botanique Nourish and Replenish samponjával és balzsamával, hogy hidratált, sima és könnyed legyen. Majd kisebb tincsenként haladva használd a TRESemmé Botanique Styling Hajsimító spray-t a hajad teljes hosszán, a finish előkészítésére.

MÁSODIK LÉPÉS:
Szárítsd meg a hajad alacsony hőmérsékleten, és közben az ujjaiddal válaszd szét a tincseidet.

HARMADIK LÉPÉS:
Ezután oszlass el egységesen a hajadon egy kis adag TRESemmé Botanique Styling Természetes tartsát adó hajzselét, hogy a frizurád tartós és rugalmas legyen.

NEGYEDIK LÉPÉS:
Itt az ideje a formázásnak. Válaszd szét a tincseidet nagyobb panelekre, és egyesével csavard fel lazán kb. 3 centi széles kúpvasra - ez fogja megadni a lágy hullámokat. Végül lazítsd fel a loknikat az ujjaiddal és emeld meg a hajtövedet, hogy élettel telivé váljon.

Rögzítsd frizurád hajlakkal, hogy egész nap tartós legyen. TRESemmé Botanique Styling Természetes tartást adó hajlakk rugalmas tartást ad a hajnak, és ellenálló a párával szemben. Már meg is van a könnyen elkészíthető, egyedi hullámaid, akár minden nap. Ne félj kísérletezni és a számodra leginkább megfelelő frizurát megalkotni - egyszerűen csak használd a kedvenc termékeidet a tökéletes finish érdekében.